Molinara

Valoplicella wordt gemaakt van een mengsel van verschillende druivensoorten. 40-70% Corvina Veronese, 20-40% Rondinella en 5-25% Molinara.
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Valoplicella wordt gemaakt van een mengsel van verschillende druivensoorten. 40-70% Corvina Veronese, 20-40% Rondinella en 5-25% Molinara. Een wijnmaker mag tot 15% van de andere druivensoorten toevoegen: Barbera, Negrara Trentina, Rossignola en Sangiovese.