
Wijnen van de Molinara druif
Valoplicella wordt gemaakt van een mengsel van verschillende druivensoorten. 40-70% Corvina Veronese, 20-40% Rondinella en 5-25% Molinara.
Categorieën
Rode wijn
(17)
Rosé wijn
(1)
Wijnen per land en streek
Italië
(18)
Veneto
(18)
Valpolicella
(4)
Bardolino
(1)
Amarone della Valpolicella
(11)
Smaak
Rood: Stevig, Bite, Complex, Gastronomisch
(8)
Rood: Veel smaak, Rond, Toegankelijk
(5)
Rosé: Fruitig, Licht, en Toegankelijk
(1)
Druif
Jaar
2012
(1)
2013
(2)
2014
(2)
2015
(1)
2016
(10)
2017
(1)
2018
(1)
2020
(1)
Eigenschappen
93
(1)
biologisch
(1)
Jeroboam
(2)
Magnum
(4)
Magnum wijnflessen
(4)
Prijswinnaar
(3)
Topwijn
(7)
Prijs
Prijs:
—
Alle 1 - 16 van de 18 worden getoond


Zenato Amarone della Valpolicella Classico - 2017, 2020

Zenato Ripassa Valpolicella - 2016, 2017

Biscardo Amarone della Valpolicella Classico DOCG - 2016

Brigaldara Amarone della Valpolicella - 2012, 2013, 2015

Zenato Ripassa Valpolicella – Jeroboam (3 liter) - 2017, 2018

Tommasi Amarone Classico Della Valpolicella – Magnum (1,5 liter) - 2016

Lenotti Le Crosare Ripasso Valpolicella Classico Superiore - 2018

Zenato Amarone della Valpolicella Classico – Jeroboam (3 liter) - 2017

Le Ragose Le Sassine Valpolicella Ripasso - 2014

Montresor Amarone della Valpolicella Satinata - 2017
Zenato Amarone 5 liter formaat - 2016

Tommasi Amarone Classico Della Valpolicella – Rehoboam (5 liter) - 2016, 2017

Zenato Amarone della Valpolicella Classico – Magnum (1,5 liter) - 2016, 2017

Zenato Ripassa magnum (1,5 liter) - 2016

Tommasi Amarone Classico Della Valpolicella – Jeroboam (3 liter) - 2017
Valoplicella wordt gemaakt van een mengsel van verschillende druivensoorten. 40-70% Corvina Veronese, 20-40% Rondinella en 5-25% Molinara. Een wijnmaker mag tot 15% van de andere druivensoorten toevoegen: Barbera, Negrara Trentina, Rossignola en Sangiovese.
