De voordelen van Wijnen.nl

Voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Bestel je voor 15:00 uur, dan gaat je bestelling die dag direct met PostNL mee. In 99% van de bestellingen heb je de wijn dan de volgende dag in huis. Wij hebben de wijnen uit ons assortiment op voorraad (in tegenstelling tot veel andere online wijnwinkels).  Je ontvangt van ons een track & tracecode zodra je bestelling onderweg is, zodat je kan zien waar je bestelling is.

Gratis verzending vanaf € 80

Verzendkosten Nederland
Verzendkosten vindt niemand leuk! Daarom leveren wij bestellingen in Nederland vanaf € 80 gratis af. Bij bestellingen onder de € 80 brengen wij € 7,95 in rekening.  We verzenden via PostNL: snel en betrouwbaar.

Verzendkosten België
Verzenden naar België is kosteloos bij bestellingen vanaf € 100. Bij bestellingen onder de € 100 brengen wij € 10,45 in rekening voor de verzending van het pakket. Doorgaans wordt het pakket de volgende dag al afgeleverd.

Ophalen in Amsterdam mogelijk
Wijnen.nl is een webwinkel. Wil je bij ons langskomen, omdat je je bestelling liever ophaalt, neem dan eerst even contact op. Dan maken we een afspraak, zodat je zeker weet dat we op kantoor zijn! Ons adres is: Lauriergracht 54bg, 1016 RL Amsterdam.

Zo weinig mogelijk afval
We verpakken de wijnen in een stevige doos van gerecycled karton, zodat je bestelling optimaal beschermd is tijdens het transport. Daarbij proberen we zo veel mogelijk van de verpakkingsmaterialen die we binnen krijgen weer te hergebruiken.

Proefgarantie

Van de wijn die je drinkt moet je blij worden. Daarom hebben wij proefgarantie. Valt de wijn niet in de smaak? Neem dan contact met ons op voor een oplossing: info@wijnen.nl of 020-2440919.

De proefgarantie houdt het volgende in: