Zuid-Afrika

Zuid-Afrikaanse wijn heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1659, met de eerste fles geproduceerd in Kaapstad door de oprichter Jan van Riebeeck. Toegang tot internationale markten leidde tot nieuwe investeringen in de Zuid-Afrikaanse wijnmarkt. De productie is geconcentreerd rond Kaapstad, met grote wijngaard- en productiecentra in Constantia, Paarl, Stellenbosch en Worcester. Er zijn ongeveer 60 benamingen binnen het Wine of Origin (WO)-systeem, dat in 1973 werd geïmplementeerd met een hiërarchie van aangewezen productieregio’s, districten en afdelingen.
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Resultaat 13–24 van de 25 resultaten wordt getoond