Pontemagno - Piersanti

De ervaring en het heersende familiebeheer stellen het Piersanti in staat om vandaag de dag producten van hoge kwaliteit aan te bieden tegen zeer redelijke prijzen.Juist door deze eigenschap is het bedrijf een echt referentiepunt geworden, zowel op het grondgebied als op de markt. Zij geloven in dit soort filosofie die ons in de loop der jaren uitstekende bedrijfsresultaten heeft gegarandeerd en vooral op klanttevredenheid. Laten wij dat nou vinden bij wijnen.nl !
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Het wijnhuis Vini Pontemagno is in 1955 opgericht door Giovanni Piersanti. Door direct te investeren in technologie en kwaliteit heeft dit wijnhuis een hoog niveau bereikt. Het maakt wijnen met een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. De Piersanti zijn vooral meesters van de Verdicchio Classico van de Castelli di Jesi. Il teatro del vino is een label van het wijnhuis Piersanti Vini San Paolo di Jesi uit Le Marche.

Pontemagno- Piersanti  is een commercieel merk.  Ontstaan ​​uit de nauwe samenwerking die in 1997 is begonnen tussen de wijnmakerij Piersanti en de commerciële Cesare Lorenzetti.  Hierdoor zijn kwaliteit en ervaring in de sector tot één idee samengebracht. Pontemagno debuteerde in 2000 met de klassieke Verdicchio dei Castelli di Jesi Superiore Bachero die onmiddellijk een sensatie veroorzaakte vanwege zijn intensiteit en kracht van smaak.

Pontemagno en Teatro del Vino willen een uitstekende kwaliteitsstandaard. Bij elke oogst en in elke fles tegen een redelijke prijs. Dit is precies hun manier om het wijnproduct te zien, een product van uitstekende kwaliteit kunnen aanbieden.  Zelfs aan degenen die niet bereid zijn te veel uit te geven om een ​​goede wijn te proeven.

error: