Oddbird

Oddbird maakt goede alcoholvrije wijnen door de alcohol uit wijnen te halen. Hun wijnen zijn echt smaakvol! Ze zijn één van de producenten die ervoor zorgen dat alcoholvrije wijn een echt alternatief wordt voor wijn met alcohol. Ontdek het zelf!
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Toont alle 5 resultaten

Wijn zonder alcohol

Oddbird is de grootste producent van alcoholvrije wijnen en bier in Scandinavië. Ze produceren kwaliteitswijnen die op traditionele wijze worden gemaakt, tot maximaal 12 maanden rijpen en daarna voorzichtig bevrijd worden van alcohol. Zo behouden hun wijnen de natuurlijke smaak.

Oddbird specialiteit is het de-alcoholiseren van wijn

Het is een hele kunst om goede wijn te maken met behoud van de karakteristieke wijnsmaak. Bij Oddbird kunnen ze het! Ze halen goede wijnen uit Italië, Spanje en Frankrijk en halen daar de alcohol uit. Dat doen ze met een gepatenteerd proces. Hun alcoholvrije wijnen zijn echt smaakvol.

Wijn bevrijd van alcohol

In 2013 opgericht door Moa Gürbüzer. Als voormalig familie therapeut kwam zij vaak in aanraking met alcoholgerlateerde problemen. Dat bracht haar op het idee om mensen in de toekomst een reële keuze te bieden. De vraag wilt u wijn met of zonder alcohol, zou net zo normaal moeten worden als wilt u thee of koffie?

Samen met een groot aantal deskundigen en vooral met medewerking van heel goede wijnmakers slaagt zij erin om mooie alcoholvrije wijnen te maken. Ze zijn één van de producenten die ervoor zorgen dat alcoholvrije wijn een echt alternatief wordt voor wijn met alcohol.

error: