Donnafugata

Wijnen.nl heeft een selectie van de wijnen van Donnafugata in het assortiment. Ook veel andere wijnen van Donnafugata zijn leverbaar. Probeer hun Marsala eens , u zult blij verrast zijn!
Landen & Regio's
Landen & Regio's
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Druif
Druif
Toon meer opties
Thema
Thema
Toon meer opties
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties

Het wijnhuis Donnafugata  is een van de beste wijnmakerijen van Italië. Wijnrecensenten en wijnliefhebbers prijzen ze wereldwijd. Op Sicilië heeft het huis verschillende landgoederen.  Onder andere de historische kelder in Marsala, het prachtige landhuis Contessa Entellina en de wijngaarden in het westelijke binnenland van het eiland. Daarnaast bezit het huis een wijnmakerij en landgoed op het verwaaide eiland Pantelleria voor de zuidwestkust van Sicilië. De familie Rallo, die Donnafugata bezit, is al meer dan een eeuw actief in de wijnsecto. De huidige generatie is buitengewoon dynamisch en actief.

Wijnhuis Donnafugata staat bekend om zijn uitzonderlijk brede assortiment wijnen. deze zijn allen gemaakt met inheemse variëteiten zoals Ansonica (ook bekend als Inzolia), Catarratto, Zibbibo en Nero d’Avola, evenals internationale variëteiten zoals Viognier.

Wijnen.nl heeft een selectie van de wijnen van Donnafugata in het assortiment. Ook veel andere wijnen van hun zijn leverbaar. Neem contact met ons op over prijzen en levertijden.

error: