Mare Magnum

Mare Magnum introduceerde in de tweede helft van 2016 nieuwe wijnen met merken onder “Life Style Concepts”. De meeste van deze wijnen zijn al succesvol geworden in verschillende markten, terwijl sommige GOUDEN onderscheidingen en onderscheidingen hebben gekregen.
Prijs
Prijs
Onder €10
Tussen €10 en €20 (2)
Tussen €20 en €30
Tussen €30 en €50
€50 en hoger
Speciaal
Wijnen per land en streek
Italië (2)
Sicilia (Sicilië) (2)
Show more Show less
Druif
Cabernet Sauvignon (1)
Catarratto (1)
Nero d'Avola (1)
Zibibbo (1)
Show more Show less
Alcohol percentage
12,5% (1)
14% (1)
Show more Show less
Jaar

Toont alle 2 resultaten

Het is tegenwoordig algemeen bekend dat er veel wijnmakerijen over de hele wereld zijn, die wijnen van hoge kwaliteit kunnen produceren. Dus hoewel er een goede selectie van dure wijnen beschikbaar is, is de grootste vraag naar kwaliteitswijnen tegen redelijke prijzen. We praten hierover het segment zo tussen de € 5,00 – € 10,00. Dat is het segment waar Mare Magnum zich op richt.

Takis Soldatos en Mario Calzolari, hebben de afgelopen 30 jaar leidende posities bekleed in de wijnindustrie. Door samen te werken hebben ze Mare Magnum gecreëerd. Een nieuw wijnbedrijf met productie in verschillende regio’s van Italië, zoals Apulië, Abruzzo, Sicilië en Veneto.

Bovendien reist het internationale team van wijnmakers constant de wereld rond. Ze werken samen met lokale producenten en creëert vele  verleidelijke en moderne wijnen. Men is momenteel betrokken in uiteenlopende plaatsen als Frankrijk, Spanje, Griekenland, Zuid-Amerika, Australië, Griekenland en Zuid-Afrika.

In elk land en bij elke wijn streven ze naar een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding in een aantrekkelijke en innovatieve verpakking.