Bon Courage

Netjes verscholen tussen de levensonderhoudende wateren van de Breede-rivier en de indrukwekkende Langeberg-bergketen ligt Bon Courage Wine Estate. Dit prestigieuze, bekroonde, door een familie gerunde landgoed heeft vele onderscheidingen ontvangen en kreeg zowel lokaal als internationaal veel bijval voor zijn wijnen en is echt een veelzijdig landgoed. Drie generaties van de familie Bruwer hebben hun leven gewijd aan de productie van premium wijnen en tegenwoordig combineren ze hun ervaring, persoonlijke aandacht en liefde voor wijn om enkele van de beste wijnen van het land te produceren.
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Enig resultaat

Bon Courage

Gelegen in het hart van de prachtige Robertson-vallei – een vallei van wijnen en rozen – ligt Bon Courage Estate, de thuisbasis van enkele van de beste wijnen van Zuid-Afrika en zowel lokaal als internationaal erkend voor hun uitzonderlijke kwaliteit.

De statige Cape Dutch hoeve dateert uit 1818 en het landgoed geniet sinds 1927 de aandacht en toewijding van drie generaties van de familie Bruwer.

Het wijngebied van Robertson staat tegenwoordig bekend om wijnen met een grote diepte en concentratie, een resultaat van de ideale bodem en klimatologische omstandigheden die in deze regio heersen. Drie rivieren lopen door het landgoed en hebben in de loop der jaren een verscheidenheid aan verschillende grondsoorten op de boerderij afgezet. Door deze diversificatie van bodem en microklimaten kan een breed scala aan druivenrassen in hetzelfde gebied gedijen. André Bruwer – de eigenaar en wijnbouwer – heeft de grondregel (waarheid) onderkend dat goede wijn vooral in de bodem ontstaat en heeft daarom veel moeite gestoken in het matchen van de juiste cultivar met de ideale grondsoort.

Hoewel “traditie” een grote rol speelt op Bon Courage Estate, hebben André en zijn zoon Jacques dankzij zorgvuldige maar uitgebreide modernisering het beste van de traditionele methodes kunnen combineren met die van de moderne tijd. Deze combinatie geeft hen meer vrijheid en flexibiliteit bij het creëren van de huidige en toekomstige Bon Courage-wijnen.

Vandaag combineren André en Jacques hun ervaring, vaardigheden, geduld en persoonlijke toewijding om een selectie van de allerbeste wijnen te produceren.