Bodegas Latúe

Bodegas Latúe is opgericht in 1954. De bodega is gelegen in Castilla waar het klimaat zeer gunstig is voor de productie van biologische wijn. Moderne vinificatietechnieken worden gebruikt om schone, fruitige en levendige wijnen te produceren met respect voor mens en planeet. Biologische productie sinds 2002. Tevens sinds enkele jaren ook vegan gecertificeerd.
Prijs
Prijs
Onder €10 (1)
Tussen €10 en €20
Tussen €20 en €30
Tussen €30 en €50
€50 en hoger
Speciaal
Wijnen per land en streek
Show more Show less
Druif
Tempranillo (1)
Show more Show less
Alcohol percentage
13% (1)
Show more Show less
Jaar

Enig resultaat

Bodegas Latúe is een Spaans familiebedrijf dat zich toelegt op de bereiding, veroudering en botteling van most en wijnen. Ze is tevens gespecialiseerd in veganistische en biologische wijnen.

Opgericht in 1954 door 131 families van wijnboeren uit Villanueva de Alcardete (Toledo), bestaan ​​ze al meerdere generaties. Met hun werk en toewijding dragen ze bij aan de economische en sociale duurzaamheid van de gemeente.  Ook is men zeer begaan aan het behoud van de bevolking in het landelijk gebied, het voorkomen van verwoestijning en het verlaten van onze gemeenschap.

Met nadruk op onze sociale oogpunt naan onze medewerkers en klanten, leiden ze hun productie van wijnen en most van de hoogste kwaliteit. En dit ook alles op een duurzame en ecologische manier.

zij hebben een hooggekwalificeerd menselijk team en zijn uitgerust met moderne faciliteiten. Ze werken bij Bodegas Latúe samen met hun klanten om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren. Daardoor zijn ze leiders  in een steeds competitievere markt.

De stichtende geest van Bodegas Latúe blijft altijd latent aanwezig. Ondernemerschap, ecologie, duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid, kwaliteit en innovatie bepalen de persoonlijkheid van Bodegas Latúe.  Alsook in een omgeving waar gelijke kansen en sociaal onderhoud van mensen op het platteland altijd aanwezig zijn.

Deze waarden, overgebracht naar de wijnen en most van hoge kwaliteit, worden duidelijk erkend en gecertificeerd door medewerkers, klanten, instellingen en de samenleving, waardoor Bodegas Latúe wordt geïdentificeerd als een sociaal verantwoordelijk, duurzaam en ecologisch bedrijf.