La Gioiosa

De naam van deze Prosecco specialist verwijst naar het wapen van Treviso – Marca Gioiosa et Amarosa (blij en liefdevol). En zo smaken ze ook ! La Gioiosa voor al uw feesten en partijen.
Prijs
Prijs
Onder €10
Tussen €10 en €20 (1)
Tussen €20 en €30
Tussen €30 en €50
€50 en hoger
Show more Show less
Speciaal
Wijnen per land en streek
Italië (1)
Veneto (1)
Prosecco Valdobbiadene - Conegliano (1)
Show more Show less
Druif
Glera (1)
Show more Show less
Jaar

Enig resultaat

De volledige naam van onze wijnmakerij is “La Gioiosa et Amorosa”. Vrolijk en verliefd! Het is een eerbetoon aan het land.  Het helpt ons te herinneren dat de wortels verweven zijn met een gebied dat al in de 12e eeuw bekend stond als een marca gioiosa et amorosa (een vrolijk en verliefd grensgebied). Een vruchtbaar gebied, met een gematigd klimaat en aangename glooiende landschappen. Maar het was ook de stijl van het  gezellige leven die de grootste geneugten van het leven omvatte. Ridderlijke steekspelen, dansen en feesten en vooral lekker veel wijn drinken!

Niet alleen een lange traditie, maar ook een buitengewone houding ten opzichte van innovatie en onderzoek heeft wijnbedrijf La Gioiosa altijd gekenmerkt. La Gioiosa biedt dan ook Prosecco aan in de sprankelende en licht mousserende versies, die ambassadeurs zijn van de lokale traditie met een grote aangenaamheid en drinkbaarheid. Super geschikt voor feestjes met veel gezelligheid!

De wens van de wijnmakerij om wijnen te produceren volgens een innovatief protocol. Het is gericht op hoge kwaliteit gedurende de hele productiecyclus, van de wijngaard tot de fles. Dit alles uiteraard volgens gecertificeerde biologische en duurzame praktijken die men hier hanteert.