Bottega

Bottega wijnen en likeuren is een merk beroemd over de gehele wereld, En dat is niet onterecht! Ze hebben 280 prijzen en onderscheidingen gewonnen, ze zijn aanwezig in 132 landen van de wereld, alsook in de belangrijkste belastingvrije airport shops.. De IWSR heeft Bottega Gold geclassificeerd als de best verkochte mousserende wijn in de reisretail. Nu nog maar thuis proberen! Dat is het zeker waard.
Land
Land
Toon meer opties
Regio
Zoek een regio
Regio
Druif
Zoek een druif
Druif
Flesinhoud
Flesinhoud
Toon meer opties
Wijnhuis
Zoek een wijnhuis
Wijnhuis
Duurzaam
Duurzaam
Alcoholpercentage
Alcoholpercentage
Toon meer opties
Jaargang
Jaargang
Toon meer opties
Smaak
Smaak
Toon meer opties
Speciaal
Speciaal
Toon meer opties

Bottega heeft een geschiedenis van vier eeuwen in de wereld van wijn en grappa. Sinds de 17e eeuw, toen hun voorouders de wijnstok verbouwden als pachters. Zeker ook  tot nu toe, waardeert men Bottega grappa en likeuren over de hele wereld.

Bottega-wijnen en -likeuren ontvingen meer dan 350 prijzen en onderscheidingen. Ze zijn te vinden in meer dan 140 landen en in de belangrijkste belastingvrije winkels en luchtvaartmaatschappijen. Sinds 2017 is Bottega Gold de op één na beste verkochte mousserende wijn in de reisretail volgens de IWSR-ranglijst.

Van de wijngaard tot de fles, elk moment van product ontwikkeling bewaakt men met ambachtelijke zorg en alle aandacht voor detail. Men kiest voor eenvoudige, natuurlijke smaken die verband houden met het terroir.  Ambachtelijke stijl en de verbinding met het gebied maken hun producten uniek en niet te imiteren.

Bottega is gecertificeerd door IFS en BRC Global Standard voor voedselveiligheid (in 2018 met AA – niveau van uitmuntendheid), het maakt ook deel uit van het Istituto Eccellenze Italiane-certificaat, een vereniging die Italiaanse topproducenten uit verschillende sectoren en vooraanstaande bedrijven verenigt. Het bedrijf  is ook ISO 9001 gecertificeerd voor haar kwaliteitsmanagementsysteem.