Cantina Valpolicella di Negrar

De coöperatie Cantina Valpolicalla di Negrar maakt geweldige kwaliteitswijnen die hoog scoren bij internationale wijnrecensenten. De wijnen geven uitdrukking aan de karakteristieke kenmerken van wijnen uit het Valpolicella-gebied. Negrar is een plaatsje in de buurt van Verona midden in het wijngebied Valpolicella in Noord-Italië.
Prijs
Prijs
Onder €10
Tussen €10 en €20 (1)
Tussen €20 en €30 (1)
Tussen €30 en €50
€50 en hoger
Speciaal
Wijnen per land en streek
Italië (2)
Veneto (2)
Amarone della Valpolicella (1)
Show more Show less
Druif
Corvina (2)
Corvinone (2)
Rondinella (2)
Show more Show less
Alcohol percentage
13,5 % (1)
15% (1)
Show more Show less
Jaar

Toont alle 2 resultaten

De coöperatie is in 1933 opgericht door een groep wijnbouwers die door samenwerking en het delen van kennis de kwaliteit van hun wijnen wilden verhogen. Een goede keuze! Cantina Valpolicella di Negrar maakt geweldige kwaliteitswijnen.   En hoog scoren bij internationale wijnrecensenten!  Het wijnhuis is uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf met moderne faciliteiten. De wijnen geven nog steeds uitdrukking aan de karakteristieke kenmerken van wijnen uit het Valpolicella-gebied.

De coöperatie heeft 700 hectare wijngaarden, verspreid over het Valpolicella Classica-gebied. De 230 partners werken samen met de professionele medewerkers binnen het bedrijf.

Duurzame wijnbouw is bij Cantina Valpolicella di Negrar een must: Men ziet de noodzaak van een economisch rendabele productie met respect voor het milieu.  De diepgaande studie van de biologie, ecologie en omgeving waar onze wijnmaker-partners werken. Het stelt hun in staat om goede praktijken toe te passen.  Oa. in het beheer van de bodembeheer, de teelt van de eerste bodemlaag, het naast elkaar bestaan ​​van duizenden planten in de directe nabijheid op de hetzelfde oppervlak, en tot slot ongediertebeschermingssystemen met de minste milieu-impact op exploitanten en consumenten.