Wijn cadeaus

Wijncadeaus zijn natuurlijk zeer populaire geschenken voor wijnliefhebbers. Een samengesteld wijnpakket, mooie wijnglazen of wijn-accessoires; bij Wijnen.nl vind je het perfecte cadeau voor jouw relatie!

Prijs
Prijs
Speciaal
Wijnen per land en streek
Show more Show less
Druif
Show more Show less
Alcohol percentage
Show more Show less
Jaar

Enig resultaat

Wijncadeaus

Wijnkado, wijncadeau, wijngeschenk, hoe je het ook wilt noemen, je hebt ze in alle soorten en maten. Een mooie fles wijn is altijd een gewaardeerd cadeau. Maar hoe kies je nou het perfecte cadeau voor een wijnliefhebber?

Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een fles van hun favoriete wijnstreek, een speciale vintage of juist een grote variant van een geliefde wijn. Bij wijnen.nl hebben wij alvast een aantal populaire wijnen in cadeauvorm neergezet. Wil je liever een andere wijn in een mooi kistje? Geen probleem! Bestel de wijnen die jij cadeau wilt geven en kies jouw favoriete verpakking; wij doen de rest.

Wijn pakketten

Ook de wijnpakketten zijn perfect om cadeau te geven. Kies een vooraf samengesteld pakket, of stel zelf een pakket samen! Vind je het lastig om het perfecte pakket samen te stellen? Neem dan contact op met een van onze wijnexperts. Wij helpen je graag verder!

Wijn bestellen voor zakenrelaties

Wijn is ook het perfecte cadeau voor jouw zakelijke relaties. Hier is het wellicht lastiger om de persoonlijke smaak van de relatie te achterhalen, maar wij hebben een mooie selectie die het voor iedereen goed doet! Laat jouw waardering blijken door de wijn te geven in een mooi wijnkistje en met een persoonlijk kaartje erbij. Wij schrijven onze kaartjes met de hand voor een extra persoonlijke touch!

Voordelen van een wijn cadeau van Wijnen.nl

Ruime keuze aan cadeaus

Een wijngeschenk geven van Wijnen.nl is heel gemakkelijk. Alle wijnen in ons assortiment kunnen tot een wijngeschenk gemaakt worden! In deze categorie hebben wij een aantal suggesties klaargezet. Staat jouw favoriete wijn hier niet tussen? Geen probleem! Kies de wijn die je wilt en voeg een mooie cadeauverpakking toe aan jouw bestelling.

Persoonlijke boodschap

Wil je een persoonlijke boodschap toevoegen? Dat kan! Laat het ons weten via de bestelnotities in het afreken scherm, of neem contact met ons op per mail of telefoon.

Wijncadeau bezorgen of zelf geven

Wil je jouw cadeau persoonlijk overhandigen? Dat kan natuurlijk. Vul bij het bestellen jouw eigen adres in.

Wil je het wijngeschenk liever direct laten bezorgen bij jouw relatie? Geen probleem! Bij Wijnen.nl zorgen wij ervoor dat jouw relatie het cadeau ontvangt op de dag die jij hebt uitgekozen*. Laat ons weten wanneer het cadeau bezorgd moet worden, en wij doen de rest!

Is het bezorgadres binnen de ring van Amsterdam? Dan bezorgen wij ook persoonlijk met onze elektrische bakfiets! In overleg zou dit zelfs nog op dezelfde dag bezorgd kunnen worden!

Persoonlijk deskundig advies

Ben je op zoek naar een specifieke wijn of wil je graag deskundig advies, bel dan met onze wijnexperts! Wij helpen je graag met het samenstellen van het perfecte cadeau.

*Wij proberen rekening te houden met de bezorgtijden van de bezorgdiensten. Op zon- en feestdagen wordt vaak niet bezorgd. Wij zullen dan een dag eerder het cadeau laten bezorgen. Vertragingen bij de bezorgdiensten vallen helaas buiten onze macht.