Mousserend

Alle 1 - 16 van de 27 worden getoond

Categorieën
Blanc de Blanc (1)
Brut (9)
Demi-Sec (1)
Millisimé (1)
Rosé (2)
Land
Frankrijk (12)
Italië (12)
Zuid-Afrika (1)
Streek
Regio
Druif
Chardonnay (16)
Frappato (1)
Glera (5)
Grillo (1)
Lambrusco (1)
Meunier (1)
Moscato (1)
Pinot Bianco (1)
Pinot Blanc (1)
Pinot Meunier (8)
Pinot Nero (3)
Pinot Noir (5)
Jaar
Eigenschappen
Aanbieding (1)
biologisch (2)

Italiaanse mousserende wijn online bestellen?

Wij verkopen een ruim assortiment aan heerlijke mousserende wijnen uit Italië. Bij ons kunt u zowel de Prosecco als de Franciacorta bestellen. We hebben een heerlijke biologische prosecco DOC uit Treviso en een extra droge Ponte di Piave. De Franciacorta wordt hetzelfde gemaakt als champagne, maar dan met een veel sympathiekere prijs en subtielere smaak.

Mousserende Italiaanse wijnen

Laat de kurken knallen! Met een prosecco, spumante, frizzante of zelfs een pracht van een mineralige en intense Franciacorta (Het Italiaanse equivalent van Champagne) van de Italiaansewijnwinkel.nl valt er altijd wat te vieren! Het is bij ons één van onze favoriete wijnsoorten. Wij hebben ze altijd op voorraad.

Tijdens het aperitivo in Italie staat er bij elke bar en elke dag wel één of meer mooie droge Prosecco’s  open. Men geniet van la Dolce Vita . Het leven is er om gevierd te worden.

Een goede mousserende wijn is het tenslotte beste aperitief  bij uitstek. De frisse zuren, zorgen voor het opgang komen van de spijsvertering en doet de eetlust opwekken. Het schudt je wakker.

Een mousserende wijn is, mede door zijn verfrissende smaak uitstekend geschikt voor de borrel of als begeleider bij de antipasti. Sterker , een Franciacorta kun je rustig doordrinken voor bij een licht vis gerecht zoals fritto misto.

Mousserende wijnen zijn er niet om te bewaren , die moet je opdrinken