Vacature: Commercieel medewerker

Wijnen.nl is op zoek naar een commercieel medewerker. Iemand die toe is aan de volgende stap in zijn of haar sales-carrière. Sleutelwoorden: Interesse in wijn, netwerker en passie voor tevreden klanten. Je krijgt een belangrijke rol om ons bedrijf met verschillende online wijnwinkels verder te laten doorgroeien. Je wordt verantwoordelijk voor de sales activiteiten en het onderhouden en uitbouwen van de relaties met zowel zakelijke, horeca als particuliere klanten.

Over wijnen.nl

Wijnen.nl is een snelgroeiende online wijnwijnwinkel met kantoor en magazijn in 

Amsterdam-centrum. Vanuit meerdere gespecialiseerde webshops (o.a. casadelvino.nlwijnclubamsterdam.nl, spaansewijnwinkel.nl, italiaansewijnwinkel.nl, fransewijnwinkel.nl champagnewinkel en uiteraard wijnen.nl) verkopen we een breed assortiment aan wijnen. Op verschillende terreinen (B2B en B2C) willen we snel verder groeien en zoeken daarom uitbreiding van ons team.

Taken & verantwoordelijkheden

Jouw profiel

Je bent een enthousiaste en communicatieve persoonlijkheid met kennis en interesse in de wijn en bij voorkeur een netwerk in de horeca. Je bent klant- en resultaatgericht, neemt initiatieven, denkt vooruit en in mogelijkheden, bent flexibel, betrokken en nauwkeurig. Je bent een teamplayer met een flinke dosis enthousiasme en met een hands-on mentaliteit.

Om succesvol te zijn in deze rol, beschik je over de volgende kwaliteiten en vaardigheden:

Wij bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden met een goed marktconform salaris met doorgroeimogelijkheden.

Interesse of meer weten?

Om te solliciteren of meer informatie over deze vacature kan je contact opnemen met Doede Jaarsma.